Anderen over Hilbrand Westra


"...Ik ken niemand die dit werk zo onderzocht heeft en het wil doorleven, als Hilbrand..."

Lianne M.

Trainer & Coach


"Hilbrand legt zijn vinger op aspecten in de onderstroom van dynamische processen die anders voor oog en hart gesloten blijven."

 

Eric  de Vries

Wiskunde Docent


"Jouw fijngevoeligheid in het werk, en de connectie met het hier en nu, zijn een verademing voor het systemisch werk. Hartelijk dank."


Sophia Heremans

Psycholoog en Mindfulness trainer

"De opleiding is the next level op systemisch gebied en tegelijkertijd nu al de meest essentiële, basale en verrijkende opleiding ooit."

                              Nathalie Noslin RA
                              Sr. Risk & Compliance Officer


"Ik begrijp niet hoe Hilbrand het doet, wat hij ziet en wat hij voelt, maar ik zie dat het werkt."

Marcel v.d. A.

Executive Consultant


"Hilbrand is voor mij een meester in het systemisch werk. Hij heeft mij laten inzien dat afscheid nemen een belangrijk proces is. Ook voor mensen in organisaties."

Arjan Hoogeveen

(vrmlg) HR Adviseur 

"Bij de School voor Systemisch Bewustzijn gaan professionele en persoonlijke ontwikkeling hand in hand. De impact van deze studie gaat zo diep dat het nauwelijks in woorden is te omvatten. De studie loopt voorop met betrekking tot het paradigma waar wij ons met z'n allen naartoe bewegen; dat van de belichaamde wereld, in plaats van de rationele wereld waarbij we alle gestelde vragen vanuit ons hoofd proberen te beantwoorden. Hilbrand Westra verstaat zijn vak als geen ander. Hij weet de ruimte zo te faciliteren, en zijn studenten zo te begeleiden, dat zij zich lichamelijk gewaar worden, en de verantwoordelijkheid durven te nemen steeds voller in het leven te staan en hierbij zijn of haar potentie te ontwikkelen.


Theorie en Filosofie worden afgewisseld met praktijk-casuïstiek (inbrengen van eigen casuïstiek, begeleiden van opstellingen en andere coachings-technieken), om te kunnen doorgronden wat Systemisch Bewustzijn inhoudt. De opleiding is erop gebouwd dat de studenten de middelen krijgen aangereikt om dit vervolgens in de praktijk te kunnen brengen. Geïnteresseerden die opsteller willen worden, maar ook coaches of mensen die zich meer willen verdiepen in hun eigen, maar ook anderen hun ontwikkeling, raad ik aan deze opleiding te volgen."


Aurélie Lever-Le Corre

Hoofd, Bachelor of Dance, ArtEZ, institute of the Arts, danser-filosoof