Foundation Course (1-jarig)Binnen de School voor Systemisch Bewustzijn start vanaf september 2024 voor de tweede keer een 1-jarige Foundation course voor mensen die verdieping willen in leven en werk, maar tot op heden geen (uitgebreide) ervaring of kennis hebben van systemisch werk. Een succesvolle afronding van deze basisopleiding biedt toegang tot de 2-jarige Mastercourse; het vriendelijk kloppend hart van de School. 

Na dit jaar:  
- Ben je thuis in de basis van systemisch werk en (familie)opstellingen. 
- Kun je zelfstandig een opstelling begeleiden.
- Heb je een persoonlijk ontwikkelingsproces doorgemaakt. 
- Kun je doorstromen naar de 2 jarige Mastercourse (januari, 2025).

Na inschrijving zullen we een korte online kennismaking met je inplannen. 

data

Om zowel particulieren als professionals de kans te geven de opleiding te volgen, is ervoor gekozen om een vrijdag en een zaterdag te plannen als opleidingsblok. De gezamenlijke studiedagen zijn telkens twee aaneengesloten dagen.

Lesdagen duren van 9.30 tot 17.00. 
De groep sluit bij een maximum van 14 deelnemers.

FC24

2024
27 en 28 september
25 en 26 oktober
22 en 23 november
13 en 14 december
KERSTVAKANTIE
2025
17 en 18 januari 
14 en 15 februari
14 en 15 maart 
11 en 12 april
16 en 17 mei 
13 en 14 juni 

Extra workshops en activiteiten voorbehouden! Deze worden tegen kostprijs aangeboden voor SSB studenten en te zijner tijd bekend gemaakt. 

locatie

Als vaste leslocatie wordt er gebruik gemaakt van Woudschoten, te Zeist (nabij Utrecht). Het kan voorkomen dat er extra curriculaire activiteiten elders worden gepland. Dit kan betekenen dat tijdens de opleiding dat lessen ook ergens anders op locatie de activiteiten kunnen plaats vinden. Dit wordt tijdig bekend gemaakt.

kosten

Het lesgeld bestaat uit:
- Algemeen lesgeld voor 1 leerjaar (20 lesdagen)
- Locatie
- Catering (koffie/thee, water/sappen en lunch) 
- Syllabus/opleidingsmap en te verstrekken artikelen
- Twee inspirerende en betrokken hoofddocenten
- 1 op 1 coaching bij de hoofddocenten

Kosten die niet inbegrepen zijn, zijn: 
- Overnachting(en)
- Boeken en overig studiemateriaal

Het lesgeld voor 2024 bedraagt 4250,- exclusief BTW. 


docenten

Arno Tuinebreijer (SSB19)
Arno is systemisch opgeleid binnen de School voor Systemisch Bewustzijn en co-trainer bij Parcival's Men
Hij is een HR-professional met brede ervaring in alle aspecten van HR in de professionele dienstverlening en B2B-dienstensector. Hij wordt betrokken bij grote organisatorische transities, waaronder herstructureringen, desinvesteringen en overname.
Arno verstaat de kunst om te schakelen tussen ernst en humor. Hij is een begenadigd (zen) meditator. Daarnaast ligt zijn interesse in leiderschapsvraagstukken en liefde in uitvoering en biedt daarmee een unieke aanvulling als mens en docent voor deze school.

Nicole Smet (SSB20)
Nicole is breed opgeleid in systemisch werk bij verschillende scholen in Nederland, waaronder de School voor Systemisch Bewustzijn. Binnen the Love Corporation biedt ze samen met Hilbrand Westra programma's en systemische coaching over liefde en relaties. Ze leidt ook een eigen zesdaags systemisch vrouwenprogramma Return to Love. Ze heeft 20 jaar lang gewerkt als strategisch communicatieadviseur.

Nicole verstaat de kunst om te schakelen tussen lichtheid en diepgang. Daarnaast doet zij een levend onderzoek naar hoe liefde en relaties werken en is daarmee uitermate geschikt voor dit werk en docentschap.